Producenterne

Vigtigste partnere

Vores agenturvirksomhed er baseret på kompetente og professionelle produktionsvirksomheder som i årtier har bevist deres troværdighed og høje kvalitetsniveau som kommer til udtryk i produkterne og i samarbejdet. HorsePower Scandinavia samarbejder både med producenter der er højt specialiserede i et afgrænset produktområde, og med producenter der dækker et bredere produktsortiment. Hovedparten af vores partnere er at finde inden for EU hvilket giver kort og hurtig transport til det skandinaviske marked. Blandt vores vigtigste agenturer kan nævnes:

SC UMEB SA, Bucharest, Rumænien.

Kendt rumænsk virksomhed for produktion af lavspændingsmotorer og generatoranlæg i europæisk design og kvalitet. Virksomheden har gennem mere end 70 år fastholdt en dominerende position på hjemmemarkedet, men er i de senere år også blevet en anerkendt leverandør til det øvrige europæiske marked, således bliver ca. 60 % af produktionen i dag eksporteret til lande som Italien, Tyskland, Frankrig og UK. Skandinavien er et rimeligt nyt markedsområde for UMEB.

UMEB tilbyder et komplet program af standard- og specialmotorer; IEC 56-355 i støbejern, men virksomhedens kerneproduktionen er ATEX EX-motorer som tilbydes i gruppe 1 (EEXDI) og gruppe II ( EEXn, EEXd og EEXd(e) IICT4  og IECEx.

EXd motorerne tilbydes såvel i IE1 som i IE2 og IE3
Motorerne er certificeret af PTB Tyskland samt af Insemex Petrosani, i overensstemmelse med ATEX direktivet 94/9/CE. Mere information om UMEB her.

KAISER MOTOREN GmbH, Neumünster – Tyskland.

Tysk tradition, mangeårig erfaring, innovation og markedstilpasning har udviklet denne virksomhed til et produktionssted for specialmotorer tilpasset applikation og kundeønske, kort sagt; Kaiser kan tilbyde alt det som kunden ikke finder i standarderne. Klar organisationsstruktur, højt kvalificerede medarbejdere og stor fleksibilitet gør det muligt at opfylde kundernes ønsker med kort varsel.

Produktionen er koncentreret os omkring specialmotorer til bl.a tekstilmaskiner, fødevare- og medicinalindustrien. Således høre højhastigheds motorer (op til 30.000 rpm) og motorer i rustfri stål til virksomhedens fokusområder. Mere information om Kaiser-Motoren GmbH her.

Lloyd Dynamowerke GmbH , Bremen – Tyskland

Virksomheden udvikler, konstruerer og producerer elektriske maskiner (motorer) og drivsystemer til industrielle og maritime  applikationer. Alle produkter designes og produceres specielt til applikationer med ekstraordinære krav til materiellet.
Historisk har virksomheden været en del af den oprindelige AEG koncern og med mere en 100 års erfaring og produktudvikling fokuseres der på produktion af:

  • Asynkron maskiner fra 225 til 25.000 kW
  • Kompakt asynkron motorer fra 50 til ca. 2.000 kW
  • Synkron maskiner fra 4.000 til 55.000 kVA
  • DC maskiner fra 50 til 8.000 kW
  • Drives

Genopbygning/renovering samt servicering af gamle maskiner er også en af virksomhedens kompetencer

Mere information om LDW her.

ELECTRO ADDA S.p.A – Beverate di Brivio (Milan), Italien

I mere end 70 år har Electro Adda produceret elektromotorer til alle former for krævende industri- og marine applikationer. Der er tale om el-motorer ”made in Italy” og i en årrække har fabrikken gennemgået et udviklingsprogram der betyder at produktion og kvalitet nu på alle områder lever op til de krav det internationale marked stiller. Kerneforretning Electro Adda er elmotorer for specialapplikationer, hovedsageligt I IEC størrelserne 180-560

Mere information on Electro Adda her.

Obeki Electric Machines S.L  – Ibarra,  Spanien

Obeki startede i 1950 som en førende leverandør af elektriske motorer til lokale producenter af løfteudstyr og kraner.  De specielle krav og behovet for applikations tilpasninger til denne type motorer udviklede en ”in-house”  ingeniørkapacitet, der primært fra 1980’erne og fremover gjorde det muligt for OBEKI at udvide motorsortimentet  til andre sektorer med behov for specialmotorer.

I år 2007 flyttede Obeki sin produktion til et moderne fabriksanlæg på 6000 m2 som rummer alle   nødvendige faciliteter til understøttelse af virksomhedens mission:  ” -at tilbyde OEM og end-usere individuelle og driftssikre  drev-løsninger”.

FOCQUET SA.  – Gembloux,  Belgien

Focquet blev grundlagt helt tilbage i 1892 baseret på alle former for elektriske løsninger til industrien, herunder motorer, transformere og pumper. Virksomhedens drift er stadig baseret på disse sektorer og koncentreret omkring logistik/distribution og service.  Focquet har et stærkt fokus på hurtig levering og råder derfor over et af EU’s største lagre af større el-motorer,  samt egen produktionsfacilitet for mekaniske og elektriske tilpasninger for individuelle behov.